CAD-Server Kft.
2040
Budaörs,
Gyár u. 2. (BITEP Ipari Park)
Telefon: 23 / 501 260
vagy 70 / 330 8000
Fax: 23 / 501 262
E-mail: info@cad-server.hu

Kosár tartalma

0 termék 0 értékben

Béraggregát

 

Társaságunk a CAD-Server Kft. a piaci igényekhez alkalmazkodva 2000-ben áramfejlesztők kölcsönzésével bővítette tevékenységét. Több áruház láncnak, országos fiókhálózattal rendelkező banknak illetve egyedi megrendelőknek látjuk el az áramellátását az előre bejelentett áramszünetek esetén. 

Egyre több megrendelést kapunk az építőiparból hosszabbtávú villamos energia ellátásra, ha az adott munkaterületen nem áll rendelkezésre megfelelő teljesítményű hálózat.

Saját tulajdonú dízelaggregátokkal 4 – 700 kVA egységteljesítményig állunk Megrendelőink rendelkezésére. Külföldi kapcsolataink révén több tíz MW teljesítmény igényt is ki tudunk elégíteni. 

Béráramfejlesztő parkunkat évről-évre fejlesztjük, az elhasználódott gépeket folyamatosan cseréljük. 

Az áramfejlesztők telepítésében, üzembe helyezésében jártas kollégáink megkeresik az adott épületre kapcsolódás legmegfelelőbb helyét és a szakszerű rá- és lekapcsolást is elvégzik. Megrendelői igény esetén az áramfejlesztő helyszínre szállításán túl a szükséges ideig kezelő személyzetet is biztosítunk. Terepjáró teherautóra szerelt üzemanyagtartállyal a gépek folyamatos üzemanyaggal való ellátását is meg tudjuk oldani, a legmakacsabb időjárási körülmények között is.

Villamos rendszerek próbájához rendelkezünk bérbeadható műterhelésekkel, 200 kVA egységteljesítményig. Magyarországi alvállalkozóink révén 1400 kW, külföldi kapcsolataink révén több tíz MW terhelést is tudunk biztosítani.

Cummins gépekMosa gépek